Vägen förbi Badhytterna i Hjo är en av Sveriges vackraste omvägar

Av den 27 juli, 2017
Badhytterna i Hjo

Sveriges Vackraste Omvägar är en sida skapad av Circle K som ska ge inspiration till bilister som reser längs de svenska vägarna, här får man tips om vackra platser som är värda en omväg.

Det finns tips på omvägar från Simrishamn i söder till Kiruna i norr och sidan uppdateras löpande under hela sommaren. I mellersta Sverige toppas listan av platser som Badhytterna i Hjo och Broccoliträdet.

– Vi har cirka 300 fullservicestationer runt om i hela Sverige och vår personal får ofta frågor om platser i närheten av stationen som är värda ett besök. Vi har skapat den här sidan för att göra det enkelt för semesterfirare att hitta vackra och ibland gömda platser i vårt land, säger Lisa Vejlo Degerman, Communications Manager, Circle K Sverige.

Bidragen är inskickade av de som vet bäst, nämligen de som har varit där. Det enda som behövs för att skicka in en omväg är en bild och en text som beskriver varför just den här platsen är värd en omväg.

– Vi strävar hela tiden efter att göra det enklare för våra kunder – oavsett om det handlar om att erbjuda fika, mat eller drivmedel. Eller genom att dela med oss av svenska folkets bästa tips som är värda en omväg. Vi hoppas att det här får fler att upptäcka Sverige, säger Lisa Vejlo Degerman.

Bland tipsen som kommit in från besökarna i hela Sverige finns bland annat Mullfjällets topp i Åre, badhytterna i Hjo, berget Luossavaara i Kiruna, ”Broccoliträdet” i Husqvarna, Tjurpannans naturreservat i Bohuslän och vattenfallet Forsemölla i Skåne.

Kolla in Sveriges vackraste omvägar här »

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login