Snart dags för tjejernas lopp Vårruset

Av den 27 maj, 2017

På onsdag den 30/5 kommer tusentals tjejer att springa, jogga eller gå den fem kilometer långa banan genom centrala Örebro med start och mål vid Gustavsviksbadet.

Hämta din nummerlapp
Om du anmäler dig senare än 7 dagar innan Vårruset avgörs måste du hämta nummerlappen på tävlingsplatsen i god tid före första start.

Direktanmälan
Anmälan via Vårruset.se stänger 2 dagar innan evenemanget. Direktanmälan kan göras på evenemangsplatsen i god tid före första start. Direktanmälningsavgiften är 300 kr i Fun Run klassen och 350 kr i tidtagningsklassen.

Tävlingsområdet
Vårrusets tävlingsområde vid Gustavsviksbadet är en riktig festplats. Vår duktiga diskjockey spelar skön musik, Blossom peppar, intervjuar och underhåller från scenen. Alla Vårrusets samarbetsparners finns på plats med tävlingar, provsmakningar och försäljning. Kom hit i tid och njut av stämningen.

Det här är banan
Vårrusets bana går i centrala Örebro med start (se karta) och mål vid Gustavsviksbadet. Den absolut största delen av banan går på asfaltsväg förutom de sista biten innan mål där du springer på gräs. Banan är relativt flack och lättsprungen även om några kortare backar förekommer här och där. På några ställen längs banan finns orkestrar som bidrar med pepp och skön musik så att du ska ha kul och känna dig stark under loppet.

Hämta bankartan som pdf >>

Spring Vårruset och stötta svenska idrottare
Som deltagare i Vårruset är du viktig. Inte bara för att du gör loppet trevligare. Du bidrar till ett bättre och starkare idrottssverige. Det överskott som Vårruset genererar går till hundra procent tillbaka till idrotten via arrangörsklubben. KFUM Örebro Friidrott har verksamhet för ungdomar, juniorer, seniorer, veteraner och motionärer.

Arrangörsklubb
KFUM Örebro Friidrott

Träning & Hälsa | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login