Saxhyttegubbens Blåbär 100% passar till sommarens alla fester

Av den 21 juni, 2017
Saxhyttegubbens Blåbär 100% innehåller endast färska blåbär och inget annat. Ca. 2300 bär i varje flaska.

Dryckesexperten Maya Samuelsson tipsade nyligen i Nyhetsmorgon på TV4 om att Saxhyttegubbens Blåbär 100% är en lyxig, alkoholfri, sockerfri, fräsch bärdryck som passar utmärkt till smörgåsbordet och sommarens alla fester.

– Det är alltid lika roligt att få fint omdöme från erkända dryckesexperter, säger Pelle Agorelius som driver Saxhyttegubben på Saxhytte Gård i Grythyttan tillsammans med sin hustru Ewa. Vi får mycket god feedback från bland annat konsumenter, kokboksförfattare och kändiskockar som uppskattar Saxhyttegubbens Blåbär 100%. Det är en perfekt måltidsdryck för den som vill dricka något gott till maten men väljer att avstå från alkoholhaltiga drycker.

En flaska (33cl) Saxhyttegubbens Blåbär 100% innehåller cirka 2300 färskpressade blåbär och är fri från tillsatser, bären är plockade i skogarna kring Grythyttan i Bergslagen.

Saxhyttegubbens Blåbär 100% finns på Systembolaget, (beställningsnummer 1964), samt på restauranger och livsmedelsbutiker över hela Sverige.

Saxhyttegubbens Blåbär 100% är ett utmärkt svenskt alkoholfritt alternativ till rödvin och passar bra i somriga drinkar som till exempel alkoholfri Blåbärsmojito.

Mat & Dryck | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login