Samla och lös in nätter på Gustavsvik Resorts i Örebro

Av den 14 juni, 2017

Med appen samlar gästerna camping,- och stugnätter genom att checka in med det branschgemensamma kortet Camping Key Europe och får den 10:e natten gratis. De 13 fristående anläggningarna i Swecamp kommer även kunna kommunicera med de gäster som är incheckade.

– Vi känner oss nöjda med att vi skapat en app som förenklar för personalen, gästerna och som ökar gästupplevelsen, säger Emma Hermansson, kommunikatör för Swecamp.

En arbetsgrupp har tillsammans med Swecamps webbyrå Impera arbetat fram appen ”Upplev Swecamp”. Den är utvecklad speciellt för kedjan, men använder sig av data från Camping Key Europe-kortet. Då Camping Key Europé-kortet inte är obligatoriskt för stuggäster har ett eget Swecamp-kort tagits fram för stuggästerna med samma data.

Med appen kan anläggningarna skicka ut notiser till de incheckade gästerna. För att informera om t.ex. ett event i restaurangen eller att det finns lediga tider i höghöjdsbanan – olika budskap men med den gemensamma nämnaren att det skall öka gästupplevelsen. Gästerna som använder appen får, utöver den information och erbjudanden som skickas ut, den 10:e natten gratis.

– Det känns väldigt roligt att äntligen kunna lansera appen, säger Emma Hermansson, kommunikatör för Swecamp. 

Att Swecamp valt att använda den befintliga infrastrukturen bakom Camping Key Europé innebär att de får tillgång till all historisk data om gästerna som besökt anläggningarna i kedjan. Något som de kommer använda på olika sätt.

– Genom datan får vi en tydligare bild av vår gäst. Vi kan upptäcka gästernas behov på ett effektivare sätt och utveckla våra produkter som ökar gästupplevelsen, berättar Emma.

Hur går man tillväga för att registrera sig i appen?
1. Ladda ner appen ”Upplev Swecamp” på Google Play eller Appstore
2. Registrera ditt kortnummer och postnummer i appen
3. Nu är du klar för att checka in och börja samla nätter!

På dessa anläggningarna kan du samla och lösa in nätter på
Daftö Resort i Strömstad, Kronocamping Lidköping, Johannesvik i Kungshamn, Byske Havsbad, Skellefteå Camping, Flottsbro i Huddinge, Jägersbo i Höör, Evedals camping i Växjö, Gustavsvik Resorts i Örebro, Ingestrand i Arvika, Bomstadbaden i Karlstad, Vita sandar i Mellerud och Isaberg Mountain Resort i Hestra.

Läs mer om appen ”Upplev Swecamp” på Swecamp.se.

Resa | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login