På 5 minuter blir dina vita skor som nya

Av den 11 april, 2017

Att hålla vita skor just vita är en ekvation som inte många har lyckats lösa. Jord, gräs och vägdamm ger snabbt skorna en gråbeige ton. Ett problem som man nu äntligen kan åtgärda snabbt och enkelt. På fem minuter gör Springyard Sneakers Cleaning kit dina skor som nya igen.

Välvårdade skor är viktigt för intrycket. Därför kasseras ofta grådassiga sneakers långt innan de är utslitna. Ett beteende som inte är särskilt bra för varken miljön eller plånboken.

– ”Slit och släng” är inte ett uttryck som är särskilt lockande 2017. Med vårt Sneaker Cleaning kit räknar vi med att vi kan förlänga hållbarheten på vita och ljusa skor med fler säsonger. Något vi gärna pratar om då miljön är viktig för oss, säger Henrik Claesson, försäljningschef.

Springyard Sneaker Cleaning kit har en unik formula som ger en mycket effektiv rengöring. Skorna blir krispigt vita igen, och ju oftare man tvättar dem desto fler säsonger håller de.

Svåraste fläckarna att få bort är av frukt och bär, rödvin och olja. Men med en bra impregnering så brukar man klara av att de inte sätter sig, säger Henrik Claesson. Cleaning kitet är verkligen unikt med sin snabba och enkla rengöring.

Springyard Sneaker Cleaning kit innehåller en borste i betsat trä med syntetstrån, en rengöringsduk i slitstark mikrofiber som är tvättbar och rengöringsgel som är fri från parfym och optiska vitmedel. Rengöringskitet fungerar på sneakers och andra skor i textil, canvas och mocka. Det viktigaste är att man tänker på att fukta skon och trasan innan användning för bästa effekt

Så här gör du
1. Ta bort skosnören
2. Fukta skon
3. Fukta borsten och lägg på rengöringsgel
4. Skrubba skon med borsten
5. Skölj av i kallt vatten

Springyard Sneaker Cleaning kit hittar man hos Scorett, Intersport & Stadium i Örebro.

Mode & Skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login