Ny apoteksserie med extra mycket ekolyx

Av den 30 mars, 2017
Kroppsvårdsserien Morning Haze från Urtekram - nu på apotek i Örebro

Med Urtekrams nya kroppsvårdsserie Morning Haze kan du ekolyxa med naturliga och ekologiska ingredienser från topp till tå. Serien har fått sitt namn från den orörda naturens myrar och mossor där vilda bär växer. Vitaminer från vildväxande hjortron och tranbär förser hår och hårbotten med näring, solrosprotein verkar återuppbyggande, hyaluronsyra och aloe vera återfuktar medan pilbarksextrakt har en antibakteriell och lugnande effekt.

Förpackningarna är elegant vita med guldiga inslag och förgyller vilken badrumshylla som helst. I serien finns produkter för hela kroppen: schampo, balsam, spraybalsam, duschtvål, bodylotion, handtvål, handkräm och krämdeo.

” Apoteken har länge efterfrågat en egen serie med extra mycket av allt och nu är den här. Vi har nog aldrig upplevt en så stor efterfrågan redan före lanseringen, så det känns extra roligt”, säger Josefin Åström, produktchef vid Urtekram.

Urtekram är Skandinaviens största ekologiska producent med ett stort utbud av livsmedel och hygienartiklar som bland annat säljs i matbutiker, i specialbutiker och på nätet. Alla produkter i den nya kroppsvårdsserien är ekologiska, Cosmos-certifierade, vego, fria från konserveringsmedel och färgämnen. De har inte testats på djur.

Följande produkter ingår i serien Urtekram Morning Haze:

Vilda bär ger håret näring och lyster
Nya Urtekram Morning Haze Schampo är ekologiskt, sulfatfritt och skonsamt mot håret. Vitamin A, B, C, E och K och med näringsämnen från hjortron, fläder och tranbär tillsammans med hyaluronsyra tillför håret näring och fukt. Dessutom stärks och vitaliseras håret av naturligt solrosprotein och videbarksextrakt.

Schampot har en mild, härlig doft och kan användas även av veganer.

Naturligt balsam ger håret näring och lyster
Följ upp schamponeringen med en dos välgörande ekologiskt balsam. Urtekrams nya balsam i serien Morning Haze innehåller bara naturliga råvaror. Vitamin C, E och extrakt från hjortron, fläder och tranbär i kombination med hyalouronsyra ger håret både näring och fukt. Torrt hår blir mjukt, smidigt och starkt med naturligt solrosprotein.

Massera in i håret efter tvätt. Efter ett par, tre minuter med Urtekram Morning Haze Balsam återfår håret sin naturliga glans och får även en mild doft av fläder.

Få mjukt smidigt hår och väldoft med Urtekrams naturliga spraybalsam
En dusch eller två i ditt nytvättade fuktiga eller torra hår – och tovorna är ett minne blott. Urtekram Morning Haze Spraybalsam lämnas kvar i håret tillsammans med en mild doft av fläder.

Balsamsprayet verkar återfuktande och närande med naturligt aloe vera och glycerin. Det innehåller vitamin C, E och naturliga extrakt från hjortron, fläder och tranbär. Balsamsprayet är ekologiskt och veganskt och passar för alla hårtyper.

Duschtvål
Urtekrams duschtvål i nya serien Morning Haze har även den naturliga ekologiska ingredienser. Extrakt från hjortron, fläder och tranbär och hyaluronsyra tillför näring och fukt till alla hudtyper. Naturligt solrosprotein vitaliserar och stärker huden.

Duschtvålen kommer i en praktiskt pumpflaska, är härligt uppfriskande och lämnar kvar en mild doft av fläder.

Bodylotion
Urtekrams nya kroppslotion innehåller hyaluronsyra och naturligt solrosprotein som gör krämen återfuktande och mjukgörande. Vitamin A, B, C, E, K och näringsämnen från hjortron, fläder och tranbär tillsammans med hyaluronsyra tillför både näring och fukt till alla hudtyper. Naturliga solrosproteiner vitaliserar och stärker huden och gör den mjuk och smidig.

Enkelt tryck ger ren och len hand
Alla ingredienser i Urtekrams nya handtvål i Morning Haze-serien är ekologiska och naturliga. Tvålen har en praktisk pump och tvålen är uppfriskande och skön att använda. Naturligt solrosprotein och vitamin C, E och hyaluronsyra tillsammans med naturligt extrakt från hjortron, fläder och tranbär ger händerna näring och fukt och rengör dem utan att torka ut. Tvålen efterlämnar en mild doft av fläder.

Folklig favorit nu i ny tappning med väldoftande fläder
Nu kommer Urtekrams prisbelönta handkräm i ny tappning. Krämen ingår i nya Morning Haze-serien och innehåller liksom övriga produkter i serien naturliga ingredienser som är ekologiskt odlade. Solrosproteiner vitaliserar och stärker huden och gör händerna mjuka och smidiga. Vitamin C, E och extrakt från fläder, hjortron och tranbär tillför tillsammans med hyaluronsyra näring och fukt till hud och naglar.

Urtekrams nya handkräm är som alla företagets produkter ekologiska och har en mild doft av fläder.

Krämdeo hindrar dålig lukt och och ger fukt till känslig hud
Urtekram Morning Haze Deo är en ekologisk deodorant utan alkohol och aluminium. Deon är skonsam och vårdande mot den känsliga huden under armarna och tillför fukt genom vitamin C, E och naturliga extrakt från hjortron, fläder och tranbär tillsammans med hyaluronsyra. Deoeffekten kommer från trietylcitrat och zinkricinoleat, kvar lämnas en mild doft av fläder.

Urtekrams nya kroppsvårdsserie Morning Haze finns till försäljning från mars på apotek i Örebro, serien är ekologisk och vegansk.

Mode & Skönhet | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login