Möt aktuella Martin Stenmarck i Radiosessions

Av den 25 maj, 2017

Samtal varvas med musik, under ledning av Arne Holmberg från Sveriges Radio P4 Örebro, kvällen börjar i vinylhörnan där Arne tillsammans med artisten och gäster vänder skivor och pratar musikminnen.

Som kvällens gäst möter vi Annika Rosdahl från Nyckelfonden, samt forskare från Universitetssjukhuset Örebro.

Martin Stenmarck är en av landets mest omtyckta artister och sångare, han har gjort hits som ”Sjumilakliv” och ”Everybody’s Changing”, det stora genombrottet kom med vinsten i Melodifestivalen 2005 och låten ”Las Vegas”.

Utöver sina självklara framgångar som soloartist har han också haft flera framgångar på musikalscenen med huvudroller i bland annat Jesus Christ Superstar och West Side Story och medverkat i filmer. Tillsammans med brodern David har han skapat vad som kom att bli en svensk klassiker, LadiesNight.

Stiftelsen Nyckelfonden bildades 1989 av Örebro läns landsting för att stödja medicinsk forskning vid Universitetssjukhuset Örebro. Genom att samla in bidrag från företag, organisationer och privatpersoner bidrar man till att finansiera forskningsprojekt vid USÖ, resultatet av forskningen kommer sedan till nytta för både vården och patienterna. Varje år kan forskare på USÖ ansöka om pengar från Nyckelfonden till sina forskningsprojekt.

Onsdag 31 maj gästar Martin Stenmarck Radiosessions på Örebro konserthus.

» Mer info här «

Nöje | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login