Lagerhaus presenterar AW 17 Kitchen Finds och Work Space

Av den 12 juni, 2017

Dags att kickstarta hösten och Lagerhaus presenterar kollektionerna Kitchen Finds och Work Space med massor av fina saker till kök och arbetsplats.

Kitchen Finds
Dags att samla dina fynd från naturen! I kollektionen Kitchen Finds hittar du massor av burkar och flaskor av alla storlekar och former och andra fina inredningsdetaljer som sätter guldkant på ditt kök.

– I höst har vi använt mycket naturmaterial som kork, trä och keramik, flera med djupt svarta detaljer. Lägg till sköna mossfärger och varför inte vårt superfina svampprint så har du en komplett look i köket i höst, berättar Susanna Rudebeck tf Designchef.

Work Space
Höst = nystart! Inspirerat av vackra fenomen på jorden och i rymden har Lagerhaus tagit fram kollektionen Work Space med skrivbordstillbehör som ger extra energi för att lära sig mer! I kollektionen syns rymdinspirerade detaljer med regnbågsskimrande effekter, sfäriska former och metalltryck. Men även material från naturen som jord, trä, kork och gröna färgtoner.

– För oss är det viktigt att värna om människor, djur och natur och vi är därför glada över att allt papper i kollektionen är FSC-certifierat eller återvunnet, berättar inköpschef Anna Sjöberg. Låt oss hålla vår värld vacker och våra huvuden höga som svanar, låt oss hålla oss hållbara!

Kollektionerna Kitchen Finds och Work Space finns i butik i Örebro from 3 augusti.

Prylar | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login