Johnossi flyttar spelning på grund av olycksfall

Av den 30 mars, 2017

Med endast sex konserter kvar på en nästintill slutsåld Europa- och Sverigeturné tvingas nu Johnossi att ställa in resterande datum på grund av ett olycksfall.

Sångaren John Engelbert har drabbats av en benskada efter ett fall på scenen nyligen under en av bandets konserter.

Johnossi skulle ha spelat på Frimis Salonger nu på lördag 1 april, men har nu flyttat på framträdandet på grund av olycksfall!

Nytt datum är 15 juli 2017 på Villa Strömpis.

Köpta biljetter gäller till nytt datum vid flyttad konsert.

Fans som inte har möjlighet att besöka det nya datumet måste ta kontakt med respektive biljettåterförsäljare för att återlösa sina biljetter, senast 3 dagar efter ursprungligt konsertdatum.

John Engelbert hälsar till alla fans:

”Vi har varit ute på turne i ca en månad nu och det har otroligt nog efter över 800 spelningar på 13 år som band aldrig känts så fantastiskt roligt och fulländat att spela live som det gör nu.

För 12 dagar sen spelade vi i Karlstad.

Framför scenen i diket till publiken stod det ett gäng högtalare på rad. I mitt uppjagade tillstånd sprang jag ut på högtalarna för att komma närmare publiken.

Plötsligt föll jag hejdlöst ner med ena benet mellan två högtalare.

Jag slog i magen och smalbenet hårt och blev halvt buren av scen.

Väl backstage konstaterade vi snabbt att jag fått ett kraftigt blödande jack i smalbenet. Vi tvättade rent och la ett förband.

Efter några minuters övervägande kände vi i samråd att det nog inte behövde sys. Det var trots allt bara ett jack i smalbenet och det har man fått många gånger förr…

Vi fortsatte turnen med ytterligare sex gig och allt är hur fett som helst. Inte ont i benet alls.

Men när jag kom hem till Stockholm natten till söndag så svullnade plötsligt hela benet upp och en fruktansvärd smärta från helvetet gav sig till känna.

Jag uthärdade några timmar tills jag till slut nästan svimmade av smärta och bestämde mig för att åka till sjukan.

Jag trodde verkligen att jag skulle bli bra på några dagar, men efter en omfattande operation igår så är det konstaterat att jag drabbats av en ovanligt aggressiv bakterieinfektion i smalbenet.

Bakterien har lyckats ta sig in hela vägen till skelettet och trots behandling med antibiotika rakt in i blodomloppet så har inte antibiotikan kunnat vinna fighten mot infektionen.

Resultatet är nu dessvärre att det kommer ta lång tid innan jag är tillräckligt återställd för att kunna äntra scenen igen.

Så det är med stor sorg i hjärtat vi måste meddela att de kommande veckornas spelningar ställs in med omedelbar verkan.

Nästa gig kommer bli på Gröna Lund i Stockholm den 11 maj. Då jävlar blir det revansch!!!

Kram på er alla!”

/ John

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login