Gospelkonserter med Russ Taff och Peter Hallström

Av den 4 juli, 2017
Russ Taff kommer till Sverige för konserter med Peter Hallström och band, i samarbete med Erikshjälpen.

Mannen med den gyllene rösten, legendariska Russ Taff, kommer till Sverige för en gospelturné tillsammans med Peter Hallström och band. Konserterna ges till förmån för barnrättsorganisationen Erikshjälpen.

– Det blir ett spännande möte mellan två fantastiska sångare och låtskrivare. Vi på Erikshjälpen är glada och stolta över samarbetet och ser fram emot oförglömliga konsertkvällar, säger Samuel Åhl, insamlingskoordinator på Erikshjälpen.

Russ Taff känns igen både som framgångsrik soloartist och som sångare i klassiska The Imperials och The Gaither Vocal Band. Många har fallit för hans sång och under sin långa karriär har han också skrivit ett stort antal sånger.

Peter Hallström har sjungit in sig i den svenska folksjälen och har, liksom Russ, en röst som berör och kommer nära. Peters personliga sånger och ärliga texter samt hans varma engagemang har gjort honom väldigt omtyckt och uppskattad.

Vid konserterna 24-27 augusti kompas dessa två sångare och musiker av ett både kompetent och engagerat gäng, musikerna i FOLK.

Konserterna med Russ Taff och Peter Hallström arrangeras tillsammans med barnrättsorganisationen Erikshjälpen, till förmån för Erikshjälpens arbete i Uganda för barn som av olika anledningar blivit tvungna att ta sin tillflykt till gatan.

Torsdag 24 augusti blir det konsert i Åbytorp, kl. 19.00 börjar det i Betaniakyrkan.

Kultur & Musik | Åbytorp
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login