Dubé and Friends – Mats Norrefalk & Soneros All Stars

Av den 1 april, 2017

Tisdag 4 april samlar Sébastien Dubé några av sina närmaste vänner för en kväll utan gränser, det blir en konsert där stilar blandas och musik byggs utav glädje. 

Välkommen till en Kubanskt afton med den berömda salsa gruppen Soneros Allstars och gästartisten Mats Norrefalk som  spelar Santana. Var beredd på en kväll med latinska rytmer som gör det svårt att stå still.

Sébastien Dubé arbetar som solobasist i Svenska Kammarorkestern, men även i sammanhang med en rad olika artister. Han återfinns i världs- och folkmusikgrupper som Ale Möller Band, trion Stinnerbom Stinnerbom & Dubé, duon Näsbom & Dubé med fler. Han spelar också med jazzartister som Jonas Knutsson, Rigmor Gustavsson med fler. Han skriver och arrangerar musik för projekt där olika musikstilar möter varandra, och representerar även musik utan fasta genregränser.

Mats Norrefalk, är en professionell nyfiken musiker sen lång tid tillbaka, som regelbundet arbetar tillsammans med Lill Lindfors och gitarrkollegan Börje Sandquist i gitarrduon Four Hands. Han samarbetar också sedan några år tillbaka med Sébastien Dubé i olika konstellationer. Mats har spelat in ett tiotal skivor där många av hans kompositioner finns inspelade och har mångårig erfarenhet som lärare i gitarr och ensemble på Örebro Musikhögskola.

Tisdag 4 april kommer Dubé and Friends till Örebro konserthus.

» Mer info här «

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login