Per Gessles sverigeturné får nya datum för Örebro

By on 28 januari, 2022
Arkivbild

Per Gessle, en av våra största artister och låtskrivare, har under november och december varit ute på en hyllad och utsåld Sverigeturné med ”Per Gessle Unplugged”. Nu får Örebro nya datum, Per Gessle kommer till Konserthuset.

Per Gessles låtskatt är tveklöst en av Sveriges mest uppskattade och framgångsrika, tillsammans med bandet framträder Per med akustiskt material som spänner över en 40 år lång karriär som artist och låtskrivare. Bandet består av Roxette-musikanterna Clarence Öfwerman, Christoffer Lundquist, Magnus Börjeson och sångerskan Helena Josefsson.

– Vi har under turnén spelat låtar från hela min långa resa; Gyllene Tider, Roxette och som soloartist. Gamla favoriter blandas med nya. Jag är så glad att turnén utökas ytterligare så att fler får möjligheten att komma. Min ambition är att det ska bli fantastiska kvällar i vår. – Per Gessle

I samband med att turnén utökas kan även nya datum bekräftas för de flyttade konserterna i Karlstad, Jönköping, Kalmar, Örebro och Malmö. Köpta biljetter gäller till de nya dagarna.

Det nya datumet i Örebro är Lördag 30 April och Söndag 1 Maj 2022, spelningarna kommer att hållas i Örebro Konserthus.

Kultur | Örebro
Örebronyheter

Källa Live Nation
Biljetterna släpptes tisdag 25 januari kl 9.00 via Livenation.se.

You must be logged in to post a comment Login